Летіло літо в небуття ключем...

Летіло літо в небуття ключем...
Летіло літо в небуття ключем,
Несло мовчання в шурхоті крилатім,
Земля вкривалась листяним плащем,
І росянім втішалася каратам.
Блакитний колір потихеньку блід,
Тримала хмара небо на долоньці,
Сидів на підвіконні сірий кіт
Та дуже смачно мружився на сонці.