Я почув у мовчанні Бога...
Тільки від Бога
чекай у мовчанні,
о душе моя,
від Нього спасіння моє!
(Псалми 61:2)
Я почув у мовчанні Бога,
Шепотів Він неначе вітер,
Щось читала вікну волога,
Сенс ховався десь поміж літер.
Холодила печаль осіння,
День на кінчику жив свічі,
Це, напевне, й було спасіння,
Що наснилось мені вночі.