Я тішивсь днем...

Я тішивсь днем...
Я тішивсь днем,
Живим і модним,
Ламав мовчання
Рубежі,
Та за законом
Бутербродним
Навколо були всі
Чужі.
Кудись летіли
Дикі, в милі,
Несли тривожність
На плечах,
І слів моїх
Не розуміли,
І клопіт бовванів
В очах.