Я гріх вчинив… Я визнаю провину...

Я гріх вчинив… Я визнаю провину...
Я гріх вчинив… Я визнаю провину
Перед людьми. І Богом. І собою.
Загорнутий у думки мішковину
Стою перед великою юрбою.
Вона тече. Вона не знає краю.
Брудна, мов відпрацьована олія.
Їй що мій гріх? Юрба своїх не знає,
І суті каяття не розуміє.