Збігають дні і знову осінь

Збігають дні і знову осінь
Збігають дні і знову осінь
ось-ось постукає до нас,
вона вже десь там у дорозі,
ще мить, настане її час.
Прийде, гостинців подарує
і звабить золотом прикрас,
як панна ніжна, причарує
запросить до господи нас.
Всім доста місця там знайдеться,
полине чарівний мотив
він в серці кожнім обізветься,
пірне аж до самих глибин...