Мій тихий світ...
Мій тихий світ
Без зайвих запитань,
Сполоханих надій,
Примарних шансів,
Мов музика із кроків
Та бажань,
З краплиною незвичних
Дисонансів,
Наповнений словами
До країв,
Із присмаком якогось
Покарання,
Прозорістю весняних
Ручаїв
Чомусь воліє зватися
Коханням.