Дуже заняття цікаве...

Дуже заняття цікаве...
Вітер фіранкою рухає,
Сонечко сяє яскраве,
Спостерігаю за мухою –
Дуже заняття цікаве.
Десь за вікном м’ячик гупає,
Зваблює небо широке,
Враження носяться купою…
Хто ті придумав уроки?