А я просто тебе люблю

А я просто тебе люблю
А я просто тебе люблю,
А я просто тебе кохаю,
Я з тобою стрічаю зорю,
І з тобою спати лягаю,
Весь мій день – це присвята тобі,
Я пірнаю в щастя безодню,
І десь там, у кохання на дні
Суть пізнаю буття надприродню.
Бо кохання – це поклик небес,
Світло душ, що злились у просторі,
Прояв радості, щастя, чудес,
Почуття кришталево-прозорі.
Це яскравого кольору сни,
Світлі образи, диво Господнє,
Серпня зорі тебе принесли,
І кохання моє незворотнє.