Сновидіння
Засяяло в долонях дивне світло,
То місяць зазирнув в моє вікно,
І зорі посміхнулися привітно:
«Покажемо тобі своє «кіно».
У нас для тебе вдосталь є сюжетів,
І зАгадок, таємних сподівань,
І коштів вдосталь в Божому бюджеті,
Лягай у ліжко та не зволікай».
Насниться те, чого душа бажає,
Що підсвідомість міцно береже,
Вві сні бува такі дива вспливають!
Їх вдень твій розум пильно стереже.
Що вдень приховано в тобі надійно,
У темних закутках, на дні душі,
Як гість незваний з`явиться стихійно,
Коли твій розум спочиває у ночі.
Сюжети ті, ти споглядай уважно,
Можливо відповідь у них знайдеш
На ті питання, що турбують переважно,
Коли з душею у розріз ідеш.