Неймовірна весна

Неймовірна весна...
І це справді є так
Ти приходиш до серця
Прокладаєш стежки
Повні мрій і надій.

Неймовірна весна...
Ти співаєш душею
Ніби сонечко раннє,
Забуваючи все,
Що могло тебе ранить.

Неймовірна весна...
Теплий й лагідний вітер
Блиск небесних очей
Ти приносиш в життя
Безліч кращих ночей.

Неймовірна весна...
Янголятко небесне
Перший сніг на очах
Ти не думаєш просто,
Зупиняючи час.

Неймовірна весна...
Неймовірна усмІшка...
Неймовірне ім'я...
Неймовірна пора..!