Відкрий свою душу

Пробач...
Сьогодні незграбна така
Літаю у своїх думках
Між тисячі, тисячі слів.

Нехай...
Не зможу знайти я слова,
Які б пояснили все те,
Що кажуть німії вуста...

Між бликами наших очей
Під стукіт шалених сердець
Не знаючи ліку ночей,
Що разом провели...

Я подумки лину в той день
Пригадую кожен твій рух
Шукаючи ключ від загадки
І доторку ніжних тих рук

Відкрий свою душу мені любий мій
Се те, що чекаю давно
Се те, що так ранить мене
П'янить більш за біле вино.

Відкрийся мені хоча б раз
Побачу, про що думав ти
Чи згадував ти слово "нас"
Чи просто хотів утікти.