На підлозі лежить килимок

На підлозі лежить килимок -
Знесчестив його пилосмок.
І хтось його обблював,
А він просто поруч лежав.
Ось так і в людському житті -
Хто був правий,а хто - ні,
Розсудять лиш гроші та час,
А охочі оббльовують нас.
2015