То ти,чи то не ти сидиш?

То ти,чи то не ти сидиш?
А може,не сидиш,стоїш?
А може,підеш ти нах хаус?
Або не ти,а доктор Хаус?
Ти то стоїш,то твориш хаос,
Так ти сидиш,кричиш,мовчиш?
Ніфіга не зрозуміло,
Ти сидиш,чи то не ти?
Чи то якеєсь там бурмило
Вночі крадеться до мети?
Хіба ж Бурмило то не ти?
Бо прізвище таке,ти знаєш,
Батьки твої тобі дали,
А може були й не твої,
Або ж то був не ти,бухаєш.
Чи може в мене близорукість,
Чи то у когось жопорукість,
Бо світло вимкнув той дибіл,
Що сидить в жеці - імбіцил.
2013