Хвороблива чайка
Хвороблива чайка з'їла горобця.
На друзски розлетілись молоді серця.
Хвороблива чайка проковтнула пташку
І тепер він стане білою какашкой. 2015
На друзски розлетілись молоді серця.
Хвороблива чайка проковтнула пташку
І тепер він стане білою какашкой. 2015