Рожеві окуляри

Натягну на себе я
Рожеві окуляри
І все повеселішає,
Зникнуть сірі хмари.
Не буде більше труднощів,
Що так нам заважали.
Оточуючих заздрощі
Одразу позникали.
І жити стало краще -
Покращилось життя,
Не проміняю я нізащо
Ці гарні відчуття.

Та коли щезне мара,
Все стане як було.
Як добре в окулярах,
Коли життя- гамно 2013