Мізерний день. І настрій теж мізерний.

Мізерний день. І настрій теж мізерний.
Мізерний день. І настрій теж мізерний.
У темряві ярів повзе імла.
Налляйте-но, господарю таверни,
У келих мій словесного тепла.
А для смаку додайте ще ідеї.
Моїх нема, бо витратив, нажаль,
І кориці, звичайно, як без неї?
Вона лише прикрасить мій Грааль.
Ви не кривіться, це Вам не пасує,
У світі глуму й непорозумінь
Я щастя спілкування подарую,
Це, певне, краще із людських умінь.