Вам дякую, люди хороші...
Вам дякую, люди хороші,
Що ви не пішли собі далі,
Я прошу уваги, не грошей,
Не пафосних слів чи медалі.
Часу небагато? Я знаю,
Хвилини мов бджоли довкола,
Та навіть не хліба благаю,
Його не настачить ніколи.
З вершечків досягнень чи зросту,
Допоки не змило юрбою,
Я прошу помітити просто
І спогад забрати з собою.