Близькосхідне сонце мліло...
Близькосхідне сонце мліло,
Спраглу землю зігріва,
Плакав Син в кутку за діло –
В вихідний творив дива.
А ті ж нерви не залізні,
Бо роботи – цілий віз,
Ще не випрана білизна,
І доїти треба кіз.
От послав Господь дитину,
Не привчиш до хатніх справ,
Хліб створив би, чи рибину,
Ні, малечу розважав.
Ілюстрація - картина Макса Ернста "Діва карає Ісуса в присутності А.Б., П.Е. та художника" (1926 р)