Я і Ти

Я - осінь в серці, тихий смуток,
Дощі холодні і тумани,
Я - пілігрім, всіма забутий,
Втікач від вічного обману.
 
Ти - золоте весни цвітіння,
Легкий цілунок на порозі,
Ти - кольорове божевілля,
Що в терпких снах бентежить розум.
 
Я - цілий арсенал помилок,
Що не дає спокійно жити,
Я - той, що не знайде зупинку,
Де б можна просто відпочити.
 
Ти - райдуга за небокраєм,
Голубка в небі, свіжий вітер,
Ти - зірка світлого кохання,
Найвищого у всьому світі.
 
І ми зустрілися з тобою,
Що далі? То ніхто не знає...
Ти можеш знехтувати мною,
Але ж я так тебе кохаю.