Так хочеться торкнутись трохи дива...

Так хочеться торкнутись трохи дива...
Так хочеться торкнутись трохи дива,
Хоч подихом, хоч порухом долоні,
Допоки осінь світиться щаслива,
Допоки день останній не холоне.
Чужі лишити в небутті цитати,
І, відбринівши днем переболілим,
Так хочеться з тобою помовчати,
І бути, як ніколи, зрозумілим.