НЕ ТРЕВОЖЬТЕ

НЕ ТУРБУЙТЕ МЕНЕ БУДЬ ЛАСКА
НЕ ТУРБУЙТЕ НАВIЩО ВИ ТАК
ДАЙТЕ СПОКIЙ ЖИТТЯ I ЛАСКУ
ДАЙТЕ СПОКIЙ I ДИХ У ГРУДЯХ
 
НЕ ТУРБУЙТЕ МЕНЕ НЕ ТРЕБА
Я НЕ ХОЧУ ТУРБОТИ ЦII
ДАЙТЕ ВИ МЕНI ТУ ПОТРЕБУ
ДАЙТЕ ТЕ ЩО НЕМА"Е" ЦIНИ