Кохана!

Кохана!

Аудиозапись

Я тебе в уяві малював
Лагідну, із чорними очима.
Мрія моя – бачу! Я впізнав!
Ти ж мене зачарувала ними.
 
Думав, зрозумієш ти мене,
Дівчино моя така бажана…
Ні, Любов моя не промине!
Тільки ти єдина та кохана!
 
Я з тобою поруч у житті
Буду завжди йти, як до Майдана, -
Лиш за тебе вмерти я б хотів -
Ще не раз тобі скажу: "Кохана!"
 
(1 листопада 1978 р.,
ред. 2 грудня 2013 р)
 
Аудиофайл: текст читает автор.