Я світ вирізав на камені...

Я світ вирізав на камені...
Я світ вирізав на камені
І мармуру бризкав сніг,
Ходили думки незаймані
І не відчували ніг,
Гули сподівання плекані,
Хотіли побільше рим,
Літав молоток захеканий,
Аби догодити всім.
Душа розстібала ґудзика.
Хай буде. Я теж упрів.
Виходила тільки музика,
І без непотрібних слів.