Друг

Друг
Болить моє самотнє,одиноке серце.
Про мене забуває друг.
Я сліз гірких наплакала озерце,
Душа моя болить,перемага недуг.
Та чом тобі не мила знову я?
Та що ж тобі поганого зробила?
І я гадала що з тобою як сім.я,
Але вже помираю, я безсила.  
А знав би ти, як порожньо без тебе,
Що навіть сонце,то для мене ніч.
Що навіть райдуга яскравая на небі,
Для мене хмурою останеться навіч.
Чому ти мене покидаеш?
Благаю,залишся,прошу!
Коли ти мене забуваеш,
Я муки з собою ношу. 
Я дивлюся на ніч золоту,
Та чому ж вона для мене чорна?
Я ненавиджу самоту,
Та вона мене скоро огорне. 
У середині наче лютий,
Бо без друзів життя нам не миле.
Смутком гірким я окута,
Я сумую за другом щиро.  
Як же добре було з тобою,
Як ти мило сестрою звав.
Та тепер - оповиті журбою..
Та тепер - кожен сам на сам.