Ми всі одна родина

Широкими ланами, колоссям налитим
Розквітла Україна у сяйві золотім.
Мов щічки у дівчаток калина дозріва
У солов’їних співах купається земля!
 
Струмує промінцями веселий вітерець
І щастям наповняє мільйони всіх сердець.
Пишаємося люди, що в серці в нас одна
Країна-Україна тендітна й молода.
 
Дивують і чарують її гаї й ліси
Не можна відірватись від дивної краси.
Карпатських краєвидів, пейзажів та степів.
Це наша рідна земле, це скарб моїх батьків.
 
Ми всі одна родина, бо в серці Україна.
Так сіємо ж усі зерно добра.
Щоб наша Україна велична і єдина
Жила і розквітала у віках!