​ОТРУЄННЯ

 
(Дніпропетровський суржик)
 
(ГУМОРЕСКА)
 
Якось вранці у профком
Прохідник вбігає
Каже:- Хлопці, поможіть.
Блідий  весь,… ригає…
 
-У їдальні брав котлети,
Та, чую, що  часом,
Шлунок дуже отруїв
Я несвіжим м`ясом.
 
Керівник у кабінеті
Чухає лоба:-
-Заспокойтесь, любий друже,
То в Вас - не хвороба.
 
Про котлети й не базікай
Зайві  ці  скандали,…
Є в  їдальні  указівка,
Щоб м`яса - не клали.
 
Там є хліб, крохмаль і соя,
Різна  там  закваска,…
Є цибулька із водою,…
Та – ні грама м`яска…
 
То, шукайте збіг причин,
В полицях  парілок,…
Та й шлунок у мужчин
Нудить – від горілок !