Сиpiйськi знаки

На тебе чекає дівчина з татуюванням якихось сирійських знаків.
В неї чорне брудне волосся і маленька червона книжка.
Вона вірить, що після смерті душі живуть в собаках,
Але зараз на жодну собаку немає знижки.
І щодня вона ходить до церкви
Та все хилиться вниз додолу.
"Якщо, Боже, ти є, то не дай мені зараз вмерти,
Бо я вмру лиш тоді, як розірветься вічне коло..."