Хай бачать всі яка у нас любов

Лий всім вино. Мені же просто чаю.
А якщо хочеш, можеш й смерті влить.
Я всеодно ніщо не відчуваю.
Да і від слів нічого не болить.
Хай п'ють усі. Весь світ нехай приходить.
Хай бачать всі яка у нас любов.
І дай їм Боже спільне не знаходить.
І дай нам Боже не пережити все це знов.