Синій світ

Синій світ
Ну скажіть,
Хіба не чудо?
Ходять сині-сині…
Люди,
Синій час,
І синя хата,
Сині квочка
Та курчата,
Сині хмари
В синім літі,
Синє все
У синім світі,
І дорога,
І село
Через синє-синє
Скло.
 
 
(фото з WOW)