Блищали в небі діаманти...

Блищали в небі діаманти...
Блищали в небі діаманти,
Нічний тихенько дихав бриз,
Трусили янголи талантом,
Летіли рими й ноти вниз.
Летіли задуми нового,
Летіли образи картин,
Ідеї настрою тонкого
І навіть натяки доктрин.
Земля виспівувала канти,
Гуляв прозорий, чистий сміх,
Трусили янголи талантом,
Та потрапляло не на всіх.