Із дерева злітав пожовклий лист...
Із дерева злітав пожовклий лист
Маленьким літачком (модель кленова),
На вулиці гудів саксофоніст,
В моєму горлі застрягала мова.
Кахикав десь невидимий мотор,
Дзвенів велосипед – собача втіха,
Мінялись звички, цілі і декор,
Ховалася пекуча літня пиха.
Природа новий бігла марафон,
Миттєвості змішавши та епохи,
А я стояв і слухав саксофон,
І бігти не збирався анітрохи.