Зі мною говорив небесний голос...

Зі мною говорив небесний голос...
Зі мною говорив небесний голос,
А я мовчав, а я не розумів,
Як я зерно, чи буде з мене колос,
Допоки сяє світло моїх днів?
Допоки серце б’ється без упину,
І подих шепотить в людських ланах,
Чи випечуть з моїх думок хлібину,
Чи просто пропадуть у бур’янах?