Ніч світанкових мрій

Ніч світанкових мрій,
Зорі-очиці черешень
І стоять вартові :
Тіні моїх недовершень.
 
Сиві дощі грибні
Десь загубилися в гречці,
Та не зрадить мені
Те, що натхненням зоветься.
 
Небо-палій в імлі
Ранок запалює вкотре,
А на моїй ріллі
Знов проростає непотріб.
 
Ніч світанкових мрій.
Зорі-очиці черешень,
В тиші оцій німій
Важко себе перевершить !!!