Підбирає крихти час...
Підбирає крихти час,
Що відпущені для літа,
От і серпень. Скоро Спас
Буде яблуні трусити,
Маком сіяти думки,
Поливати медом мрії
Аби були не гіркі,
З добрим присмаком надії.
Може, стане про запас,
Може й ні, хіба хто знає?
Підбирає крихти час,
Поки осені немає.