Гасподиня - Зима

Пес Трезор мене гукає: - Хтось по вулиці гуляє!
Заглядає в кожен двір, на даху поклав зефір.
Підмітає всі дороги, стежки, ганки та пороги.
Накриває світ імлою, наче вата, чарівною.
 
Під паркан сховала з поля лантух СміхоБараболі.
З дітлахами розважатись - бараболею кидатись!
Всім ялинкам – малювала в срібих зірочках портрет.
Димарю подарувала Білопудровий кашкет,
 
Вербам - Шубку БабкиЙожки, із бруньок срібляні брошки.
А рябінці у доріжки в білих кучерях - серіжки!
Білих фарб біліш нема,
чарівніших,
ніж
з
и
м
а
!
19.06.2016=GoldKing=