Як добре там, де спокій небо має...

Як добре там, де спокій небо має...
Як добре там, де спокій небо має,
Де ліс старий біжить до видноколу,
Де хмарами світанок вишиває
Червоно-синій краєчок подолу,
Де сказані слова немов причастя,
Роки не помічаєш та години,
Де вітер завжди теплий і для щастя
Однісінької вистача людини.
 
 
Малюнок Ніно Чакветадзе