А я люблю зануритись в природу...
А я люблю зануритись в природу,
В зелену зачарованість лісів,
І жадібно ковтати прохолоду
Із присмаком пташиних голосів.
Запалювати блискавок неони,
Перевертати сивих злив купель,
І хмарні відправляти галеони
На відкриття загублених земель.
Ідуть століття, бешкетують моди,
Дуріє люд, ламаються списи,
Тому й люблю зануритись в природу –
Єдиний вічний прихисток краси.