* РЕКВІЄМ РЕВОЛЮЦІЇ ГІДНОСТІ*

Ляпис Трубецкой - Воины Света
 
 
На закривавленому тлі сонця ,
Де ранні зорі підкови гнуть ночі
Зграя слів , сподівань і емоцій
Перевтілюється в роздуми творчі.
 
 
На косовиці зів"ялих доріг
Юродиві долі пестять сивини
Злива брехні обезцінює їх-
Скиглять вітри на ланах України,
 
 
На розп"ятті зрілої пам"яті,
Серед попелу і скуйовджених снів
Наші спогади дещо зайняті-
Заточує сльози свинец на війні,
 
 
На задвірках одвічної спраги
Привидівся цвинтар спотворених мрій,
Протаранили совість звитяги-
Скликають до сповіді монастирі ! ! !