В день , коли відцвітають вітри

В день , коли відцвітають вітри,
Дозрівають сніги потойбічні,
На стеблі незакінчегних рим
Скиглять зорі , сполохані січнем.
 
Витанцьовує подих води
Непривабленим відблиском тиші.
І якщо ти росу посадив ,
Він про тебе дощами напише .