Конопушки.

Прокинулась замріяно
Земля після зими,
А посмішка засіяна
Кульбабками весни.
Галявини в веснянках –
У конопушках світ.
І в мене є
в-е-с-н-я-н-к-и -
Від сонечка
п
р
и
в
і
т
!
18.04.2015=GoldKing=