Ти -моє незасіяне поле

Ти -моє незасіяне поле,
Де довкілля туманом цвіте.
Неприкаяне серденько коле,
Щем хитає бадилля руде.
 
Ти-моя неприборкана юність,
Що втоптала подвір"я шкільне
Торопленим дощем обернулась
І знайшла в надвечір"ї мене
 
Ти-моя нерозплескана хвиля,
Що змива перехрестя води-
То латаття втіка полохливе,
Залишаючи віжки-сліди.
 
Ти-моя необірвана вишня
У холодній , як осінь,іржі,
Берегиня життя-кладовища
В попелищі моєї душі .