Чудасія

Чудасія
Чудасійному дощу,
Що так швидко-швидко вщух,
В зоопарку раді всі,
Навіть, білка в колесі!
Чудасія! Чудеса!
Лапи, хвіст - уся краса!
Звірі зовсім не страшні,
А веселі і смішні!
І дракон на синіх крилах
Відлітає в дивний Ірій!
Жук- танцює ча-ча-ча!
В ананасових очах
Кошеняти із Чешира,
Всіх муркотиків кумира,
Відзеркалився весь світ,
І розтанув сварок лід.
В зоопарку-чудасії
Всі здійсняться диво- мрії!
 
 
У співавторстві з Олександром Шоцьким