На тому боці річки

На тому боці річки
На тому боці річки
Верба гойдає стрічки,
Зелені та яскраві.
А в сонячній оправі
Блищить дрібно-дзеркально,
Під листям сповідальні,
Сумне чарівне плесо.
І шурхотять колеса
Човна-катамарана.
Тут глибочінь-омана
Мовчить і крутить листя,
Підсохле золотисте...
В очеретяній бухті
Гуляка-вітер вщухне.
На тому боці річки
Виблискують порічки,
Червоні, бурштинові -
Сережки кольорові.
 
Акварель автора