свіже повітря цінуєш коли...

свіже повітря цінуєш коли
воно за розкладом влітає в палату
провінційної лікарні
під наглядом медсестри
в обіймах пожовклих матраців
молитви завжди палкі
бліде світло з віконної брами
от і перші весняні дні ...