Нема сусіда...
Нема сусіда. Взяв Всевишній.
Гуляє вітер на току.
Нема кому збирати вишні,
Траву косити у садку.
Порожній хлів. Порожня хата.
Ніхто не стане на поріг.
Кому печаль, а пустці – свято,
Де знайде ще такий барліг?
Тут навіть час уже не плине,
І сонце не спішить руде,
Лише чиїсь літають тіні
І джміль над квіткою гуде.