На схилі зачарованого літа...

На схилі зачарованого літа...
На схилі зачарованого літа,
Де синій день спускається з небес,
Де межі між сезонами розмито
І тіні хмар танцюють полонез,
Де прожитих років не чути крику,
За помилки немає каяття,
Там залишитись хочеться довіку
Й думок тягар покласти в забуття.