СВІТЛОФОР. 5 августа - Международный день светофора

СВІТЛОФОР. 5 августа - Международный день светофора
Є робота світлофору
І у холод, і в жару.
На дорозі наче сторож:
То іди, то ані руш!
 
І хлопятам, і дівчатам
Ці сигнали треба знати.
Спалахне червоне світло -
Вам накаже: «Стійте, діти!»
Жовте блимає - чекайте!
На зелене - вирушайте!
 
ред. 05.08.17