Упало яблуко...
Упало яблуко. Не втрималось на гілці,
Лежить, велике, кольору зорі,
Ще наливали квіти меду бджілці,
Останній у осінній цій порі.
Стару природа виконала мрію:
Життям простим награтись досхочу…
І я колись, мов яблуко дозрію,
Й донизу, соковитий, полечу.