Ідуть роки – затяті людолови..
Ідуть роки – затяті людолови,
Старіє світ і молиться богам,
Та сподіваюсь, все у Вас чудово,
І сонце добре й досі світить Вам,
Що небо Вам сміється яснооке,
Життя та сни негоди обмина,
Й на те, що Ваша тінь не одинока
І з нею завжди поруч ще одна.