Крутить хвостиком комета

Крутить хвостиком комета
Знову сутінки надворі,
ніч плете свої тенета.
Посміхаються нам зорі,
крутить хвостиком комета.
Місяць свій покій чатує,
стежить за порядком в домі.
Цілу ніченьку вартує
на небеснім частоколі.